Aanmelden

     


Wachtwoord vergeten

CCS Customerportal: uw onlinekoppeling met CCS Client Services

Uw onlinekoppeling met CCS

Via het customerportal van CCS kunt u als CCS klant 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met CCS. Wilt u de status van uw incidenten bekijken of de documentatie raadplegen? Het kan op het CCS customerportal.

 

Veiligheid

Bij CCS staat de veiligheid van uw gegevens voorop. Dat betekent dat niet alleen uw customerportal beveiligd is tegen ongewenste invloeden van buitenaf, maar ook dat CCS logt wie er gebruik maken van het klantportal. In het verlengde daarvan wordt uw customerportal automatisch afgesloten als er enige tijd geen activiteiten worden waargenomen. Om opnieuw in uw customerportal te komen, moet u opnieuw op deze pagina inloggen.

 

Nog geen inloggegevens of wachtwoord vergeten?

Bent u nog niet bekend als contactpersoon bij CCS? Neem dan contact op met de functioneel beheerder of systeembeheerder van uw kantoor voor het CCS customerportal van uw organisatie. De  functioneel beheerder kan u toevoegen als contact van CCS en vervolgens heeft u ook (informeer)toegang tot het CCS customerportal.

 

Ondersteuning op maat

Elk bedrijf is anders en dus verschilt de gewenste ondersteuning ook. We bepalen samen met u hoe onze dienstverlening er uit gaat zien. Naast onze basisdienstverlening, bieden wij u diverse supportmogelijkheden waarvoor u een aanvullend ondersteuningscontract kunt afsluiten. Zo kunt u uw ondersteuning op maat regelen. 

 
Als u meer wilt weten over de verschillende vormen van ondersteuning die wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op